Hundar vi minns

Ballerina_hösten_2020_1

Belmico’s Ballerina Af Qua-Jun 2018-03-21

e. SE UCH NO UCH FI UCH Doremis Quarterback Mcd
u. Betilly’s Juni
ED 0/0
Vi fick alldeles för kort tid tillsammans men vi har många fantastiskt fina minnen att glädjas åt.
Du goa, glada, lyckliga, fina fyrfota vän har för alltid en mycket speciell plats i våra hjärtan💕

171008_peggy_sta

Betilly’s Juni ”Peggy” 2015-03-10

e. FI UCH LV CH Ridon Hennet Newman
u. Betilly’s Elilia
HD A ED 0 SH-test B

Vår älskade Peggy fick somna in alldeles för tidigt 4 augusti 2018.
Vi saknar henne jättemycket, hon lämnar ett stort tomrum.
Hon kommer för alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan och vi gläds
åt de många fina minnena vi har av henne.

110917_staci

Belmico´s Anastacia ”Staci” 2005-10-31 

e. S, N, Dk & Intuch SV-05 Bernerdalens Pavarotti
u. Stenhöjdens Jolina

HD D ED lbp/mbp

Så kom då dagen som vi fasat för och alldeles för tidigt, Staci måste somna in endast 6 år och 5 månader gammal p.g.a cancer. Hon hade fått en stor tumör i tjocktarmen som inte gick att operera. Saknaden efter henne är enorm, hon var mitt hjärtegryn, mitt allt, så perfekt som en hund kan vara. Hon fanns alltid vid min sida. Just nu känns livet bara tungt, men jag vet att en dag kommer jag att kunna glädjas åt alla de fantastiska minnen jag har av min älskade, kramgoa ”lilla” knähund. Hon kommer för alltid att vara med oss och ha en mycket speciell plats i våra hjärtan!

Ina_aug

Stenhöjdens Jolina ”Ina” 2003-05-16

e. Such Nuch Bauernhofs Samuel
u. Stenhöjdens Digitaliz

Ina blev 7 år och 10 mån gammal. Hon var en jättesnäll, glad och positiv hund. En ganska stor tik, kraftigt byggd. Hon blev mamma till en valpkull hösten 2005.

Hon fick somna in alldeles för tidigt p g a en skada i ett framben som hon fick av en olyckshändelse. Det går inte med ord att beskriva den sorg och saknad vi känner. Men en sak är säker, hon kommer alltid att vara med oss.

sessan6ar

Stenhöjdens Calimera ”Sessan” 2000-06-28

e. Bernerdalens Eddie Murphy
u. Lad’s Lady Anne

 Här är sällskapsdamen som inte gått i avel. Sessan blev drygt 8 år gammal och har levt ett skönt liv som soffhund. En rolig men envis och bestämd dam som visste vad hon ville. Vi saknar henne så, men hon kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan.

mira

Ramira

Stenhöjdens Ramira

Min första berner, hon kom som omplacering till oss nästan 4 år gammal. Inte konstigt att jag blev fast i Berner, hon var precis den hund jag ville ha. Lugn och trygg, hängde med på allt. Visst hade hon en egen vilja också men det var ju bara charmigt.

dino

Pognos Elcamino

Schnauzer. Visst är han söt med sitt skägg. Go och trevlig, tyvärr blev inte Dino mer än 6 månader gammal. Längtan efter en ny Schnauzer finns och kanske en dag…

dockan

Dockan

Fransk bulldogg. Min första hund, jättemysig men med mycket egen vilja. Otroligt personlig precis som man läser om dem, en ”clown”.